Kedvezményes ajánlatainkat keresd az akcióink között!

Adatvédelmi irányelvek

Adatkezelési tájékoztató

amelyben tájékoztatjuk Önt, és minden kedves honlaplátogatónkat, valamint mindazokat, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól.

ALAPELVEK ADATKEZELÉSÜNK SORÁN

Társaságunk az adatkezelése során alábbi alapelveket követi:

    1. személyes adatait jogszerűen, tisztességesen és természetesen az Ön számára átláthatóan kezeljük. 
    2. Minden személyes adatot kizárólag egyértelműen meghatározott jogszerű célból gyűjtünk és azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon. 
    3. az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok csak a szükségesre korlátozódnak, melyek az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak. 
    4. Társaságunk minden észszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek, a pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítjük. 
    5. a személyes adatokat olyan formában tároljuk, hogy Ön csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyen azonosítható. 
    6. megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítjuk a személyes adatok megfelelő biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben. 
  1. Társaságunk az Ön személyes adatait 
    1. az Ön előzetes tájékoztatáson alapuló és önkéntes hozzájárulása alapján és csakis a szükséges mértékben és minden esetben célhoz kötötten kezeljük, azaz gyűjtjük, rögzítjük, rendszerezzük, tároljuk és felhasználjuk. 
    2. egyes esetekben az Ön adatainak kezelése jogszabályi előírásokon alapul és kötelező jellegű, ilyen esetekben erre a tényre külön felhívjuk az Ön figyelmét. 
    3. illetve bizonyos esetekben az Ön személyes adatainak kezeléséhez Társaságunknak, vagy pedig harmadik személynek fűződik jogos érdeke, például honlapunk működtetése, fejlesztése és biztonsága. 
  2. KIK VAGYUNK?
    1. Cégnév: CafféBüro Kft.
    2. A Társaságunk székhelye: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 86. 
    3. A Társaságunk honlapja: https://www.caffeburo.com/ 
    4. Kapcsolattartás: Pecze Bence 
    5. Postacímünk: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 86. 
    6. Telefonszámunk: +36 20 505 7167 
    7. E-mail címünk: caffeburo@caffeburo.com
    8. Adószámunk: 27952515-2-08 
    9. Cégjegyzékszámunk: 08-09-031920 
  3. Társaságunk tárhely szolgáltatójának neve, címe és elérhetősége: 
  4. Neve: Hostinger International Ltd. a Cyprus private limited company 
  5. Székhely: 61 Lordou Vironos st. 6023 Larnaca, the Republic of Cyprus
  6. Levelezés: 61 Lordou Vironos st. 6023 Larnaca, the Republic of Cyprus
  7. Email: gdpr@hostinger.com
  8. internet: www.hostinger.com
  • Az adatkezelés során – ügyfeleink színvonalas kiszolgálása érdekében – az alábbi adatfeldolgozókat vesszük igénybe:
Név Cím Tevékenység
Hostinger International Ltd. a Cyprus private limited company 61 Lordou Vironos st. 6023 Larnaca, the Republic of Cyprus Tárhely szolgáltatás
iLogistic Kft. 2051 Biatorbágy, Verebély László utca 2. Fulfillment 
KBOSS.hu Kft. 1031 Budapest, Záhony u 7. Számlázás
Mailchimp The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA 
Hírlevélküldés
Google Inc. Mountain View, Kalifornia, Egyesült Államok Látogatói viselkedés, analitika
Facebook Inc. Menlo Park, Kalifornia, Egyesült Államok Remarketing
OTP Mobil Szolg. Kft. 1143 Budapest, Hungária körút 17-19. SimplePay bankkártyás fizetés
Juhász Zsuzsa e.v. 9200 Mosonmagyaróvár, Gyümölcsös utca 2. Könyvelés
Győre Márk e.v 8434 Románd, Kossuth u. 15. IT
Foxpost ZRT 1097 Budapest, Táblás u 36-38. Futárszolgálat
GLS 2351 Alsónémedi,

GLS Európa u. 2.

Futárszolgálat
  • Amennyiben az adatfeldolgozóink körét módosítjuk, a változásokat átvezetjük jelen tájékoztatónkban.
  • Az általunk kezelt adatok:
Tevékenység megnevezése és az adatkezelés célja Jogalap Kezelt adatok Időtartam
Honlap látogatása

-Cél a honlap rendeltetésszerű és színvonalas működésének biztosítása, 

-a szolgáltatásaink minőségének ellenőrzése és javítása, 

-a rosszindulatú, weboldalunkat támadó látogatók beazonosítás, 

-a látogatottság mérésére, 

-statisztikai célok 

Társaságunk jogos érdeke -IP cím 

-a látogatás időpontja 

a meglátogatott aloldalak adatai, 

-az Ön által használt operációs rendszer és böngésző típusa 

3. hónap
Regisztráció a honlapon

-Cél a látogatóinknak teljesebb felhasználói élmény nyújtása 

-Vásárlói élmények könnyítése és javítása érdekében 

hozzájárulás vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, irányítószám, település, cím, neme

Opcionális adatok: törzsvásárlói szám, családi állapot, születési idő, iskolai végzettség, vásárolt-e már korábban, legfontosabb vásárlási szempont, webshop választás szempont, vásárlási érték

a regisztráció törléséig, illetve a hozzájárulás visszavonásáig
Hírlevél szolgáltatás

-Cél: kapcsolattartás, 

-Önt új akciókról, termékeinkről értesítjük 

hozzájárulás teljes név,

e-mail cím

hírlevélről történő leiratkozásig
Direkt marketing szolgáltatás

-az Ön vásárlói szokásainak elemzése alapján

-személyre szabott ajánlatokat készítünk és küldünk, 

-üzletszerzési célból Önt megkeressük, 

-az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat küldünk. 

hozzájárulás vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, irányítószám, település, cím direkt marketing szolgáltatásról leiratkozásig
Ügyintézés, panasz

észrevételre, panaszra válaszadás

jogi kötelezettség e-mail cím

telefonszám

levelezési cím

egyéb személyes üzenet

a hozzájárulás visszavonásáig
  • A weboldalunk látogatóinktól csak az alábbi esetekben kér személyes adatokat, amennyiben regisztrálni, vásárolni vagy kapcsolatba kívánna lépni társaságunkkal.
  • Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel Ön a caffeburo@caffeburo.com e-mail, illetve a 9200, Mosonmagyaróvár, Károly út 86.  postacímen kérhet további tájékoztatást, válaszunkat késedelem nélkül, 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megküldjük Önnek az Ön által megadott elérhetőségre.
    1. Mik azok a sütik és hogyan kezeljük őket? 
  1. A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyet honlapunk az Ön böngészőjének küld el azzal a céllal, hogy böngészője elmentse és tárolja beállításait. A leggyakrabban használt internetes böngészők többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már Öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve Ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni.
  2. A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az Ön eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.
  3. Azoknál a sütiknél, melyek nem igénylik az Ön előzetes hozzájárulását, weboldalunk az Ön első látogatásának megkezdésekor ad rövid tájékoztatást, ilyenek például a hitelesítési, multimédia-lejátszó, terheléskiegyenlítő, a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági sütik.
  4. A hozzájárulást igénylő sütikről – amennyiben az adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik – honlapunk az első látogatás megkezdésekor tájékoztatja Önt és kérjük az Ön hozzájárulását.
  5. Társaságunk nem alkalmaz és nem is engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személyek az Ön hozzájárulása nélkül adatot gyűjthetnek.
  6. A sütik elfogadása nem kötelező, a Társaságunk azonban nem vállal azért felelősséget, ha sütik engedélyezése hiányában a weboldalunk esetleg nem az elvárt módon működik.
  7. Milyen sütiket alkalmazunk?
Típus Hozzájárulás Leírás Cél Érvényesség
rendszer sütik nem igényel a webes alkalmazás tűzfalának session sütije, amely a kereszthivatkozások elleni visszaélés megelőzésére szolgál honlap működésének biztosítása böngésző session vége
nyomkövető süti igényel személyre szabáshoz Ön beállításainak megjegyezése

szolgáltatásunk hatékonyságának növelése

365nap
nyomkövető süti

(harmadik féltől származó)

nem igényel új session-ök és látogatók azonosítására, a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás menti le a weboldal látogatása során harmadik személyek (pl. Google) szolgáltatásaihoz kapcsolódik 2 év
nyomkövető süti

(harmadik féltől származó)

igényel Google AdWords hirdetési rendszerének sütije Remarketing hirdetések megjelenítése a Google AdWords hirdetési rendszerén keresztül 435 nap
nyomkövető süti

(harmadik féltől származó)

igényel Facebook hirdetési rendszerének sütije Remarketing hirdetések megjelenítése a Facebook hirdetési rendszerén keresztül 485 nap
  • A harmadik féltől származó sütiről (third party cookie)részletesen itt https://www.google.com/policies/technologies/types/, az adatvédelemről pedig itt https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu olvashat.
  • AMIT MÉG TUDNI KELL WEBÁRUHÁZUNK ADATKEZELÉSÉRŐL
  • A személyes adatokat Ön önkéntesen bocsátja rendelkezésünkre a regisztráció, a vásárlás, illetve a Társaságunkkal kapcsolattartása során, éppen ezért kérjük, hogy adatai közlésekor fokozatosan ügyeljen azok valódiságára, helyességére és pontosságára, mert ezekért Ön felelős. A helytelen, pontatlan vagy hiányos adat akadálya lehet a szolgáltatásaink igénybevételének.
  • Amennyiben Ön nem a saját, hanem más személy személyes adatait adja meg, úgy véljük, hogy Ön az ehhez szükséges felhatalmazással rendelkezik. 
  • Ön az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor ingyenesen visszavonhatja az alábbiak szerint: az adatkezeléshez hozzájárulás visszavonásával, a regisztráció törlésével, illetve a regisztráció során feltétlen kitöltendő bármely adat kezeléséhez vagy felhasználásához való hozzájárulás visszavonásával vagy zárolásának kérésével. 
  • A hozzájárulás visszavonásának regisztrálását – technikai okokból – 30 napos határidővel vállaljuk, azonban felhívjuk a figyelmét arra, hogy jogi kötelezettségünk teljesítése vagy jogos érdekeink érvényesítése céljából bizonyos adatokat a hozzájárulás visszavonása után is kezelhetünk (Pl. Számv tv. 169. § , Fogyv tv. 17/A §)
  • Amennyiben valamelyik látogatónk bűncselekményt követ el, illetve megtévesztő személyes adat használata esetén, illetve Társaságunk rendszerét támadja, az adott látogató regisztrációjának megszüntetésével egyidejűleg adatait haladéktalanul töröljük, illetve – szükség esetén – megőrizzük azokat a polgári jogi felelősség megállapításának vagy büntető eljárás lefolytatásának időtartama alatt.
  • AMIT A DIREKT MARKETINGRÓL ÉS HÍRLEVÉL CÉLÚ ADATKEZELÉSÜNKRŐL TUDNI KELL
  • Ön a regisztráció során tett nyilatkozatával vagy később, hírlevél és/vagy direkt marketing regisztráció felületén tárolt személyes adatainak módosításával (azaz hozzájárulási szándéka egyértelmű kinyilvánításával) hozzájárulását adhatja ahhoz, hogy az Ön személyes adatait marketing célokra is felhasználhassuk. Ebben az esetben – a hozzájárulás visszavonásáig – az Ön adatait direkt marketing és/vagy hírlevél küldés céljából is kezeljük és az Ön részére reklám- és egyéb küldeményeket, valamint tájékoztatókat és ajánlatokat küldünk és/vagy hírlevelet továbbítunk (Grtv. 6. §).
  • Ön a hozzájárulását a direkt marketing és a hírlevél tekintetében együttesen vagy külön-külön is megadhatja, illetve azt/azokat ingyenesen és bármikor visszavonhatja.
  • A regisztráció törlését minden esetben a hozzájárulás visszavonásának tekintjük. A direkt marketing és/vagy hírlevél célú adatkezeléshez hozzájárulás visszavonását nem értelmezzük egyúttal a honlapunkkal kapcsolatos adatkezelési hozzájárulás visszavonásának. A hozzájárulások esetében minden hozzájárulás egy adott célra szól, így a holnapon regisztrálás és a hírlevélre jelentkezés két külön cél, két külön adatbázis, a kettő nem függhet össze.
  • Az egyes hozzájárulások visszavonásának, illetve lemondásnak a regisztrálását – technikai okokból – 30 napos határidővel vállaljuk.
  • EGYÉB ADATKEZELÉSI KÉRDÉSEK
  • Az Ön adatait kizárólag a jogszabályban meghatározott keretek között továbbíthatjuk, adatfeldolgozóink esetében pedig szerződéses feltételek kikötésével biztosítjuk, hogy ne használhassák az Ön hozzájárulásával ellentétes célokra az Ön személyes adatait. 
  • Az adatkezelésben foglaltakon felül társaságunk külföldre kizárólag az Ön beleegyezésével továbbít adatokat.
  • A bíróság, az ügyészség és más hatóságok (pl. rendőrség, adóhivatal, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) tájékoztatás adása, adatok közlése vagy iratok rendelkezésre bocsátása miatt megkereshetik Társaságunkat. Ezekben az esetekben adatszolgáltatási kötelezettségünket teljesítenünk kell, de csak a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben.
  • Társaságunk adatkezelésében részt vevő közreműködői és munkavállalói előre meghatározott mértékben – titoktartási kötelezettség terhe mellett – jogosultak az Ön személyes adatait megismerni.
  • Az Ön személyes adatait megfelelő technikai és egyéb intézkedésekkel védjük, valamint biztosítjuk az adatok biztonságát, rendelkezésre állását, továbbá óvjuk azokat a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, sérülésektől, illetve nyilvánosságra hozataltól és bármilyen egyéb jogosulatlan felhasználástól.
  • Szervezeti intézkedések keretében épületeinkben ellenőrizzük a fizikai hozzáférést, munkavállalóinkat folyamatosan oktatjuk és a papír alapú dokumentumokat megfelelő védelemmel elzárva tartjuk. A technikai intézkedések keretében titkosítást, jelszóvédelmet és vírusirtó szoftvereket használunk. Felhívjuk azonban a figyelmét arra, hogy az interneten keresztüli adattovábbítás nem tekinthető teljeskörűen biztonságos adattovábbításnak. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a folyamatokat minél biztonságosabbá tegyük, a weblapunkon keresztül történő adattovábbításért azonban nem tudunk teljes felelősséget vállalni, ám a Társaságunkhoz beérkezett adatok tekintetében szigorú előírásokat tartunk be az Ön adatainak biztonsága és a jogellenes hozzáférés megakadályozása érdekében.
  • A biztonsági kérdésekkel kapcsolatban kérjük az Ön segítségét abban, hogy gondosan őrizze meg honlapunkhoz meglévő hozzáférési jelszavát és ezt a jelszót senkivel se ossza meg.
  • MELYEK AZ ÖN JOGAI ÉS JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEI?
  • Ön az adatkezelésről kérheti az általunk kezelt személyes adataik helyesbítését, módosítását, kiegészítését, tájékoztatást kérhet, tiltakozhat az adatkezelés ellen és kérheti adatai törlését, valamint zárolását (a kötelező adatkezelés kivételével), bíróság előtt jogorvoslattal élhet, a felügyelő hatóságnál panaszt tehet, illetve eljárást kezdeményezhet (https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html). 
  • Felügyelő Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
    1. Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. 
    2. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. 
    3. Telefon: +36 (1) 391-1400 
    4. Fax: +36 (1) 391-1410 
    5. E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
      Honlap: https://naih.hu/ 
  1. Az Ön kérelmére tájékoztatást adunk(a 8/a-ban szereplő rendelet 12. cikk (5) figyelembevételével) az Ön általunk kezelt, illetve az általunk – vagy a megbízott adatfeldolgozónk által – feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, időtartamáról, ha pedig ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjairól, az adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükről, adatvédelmi incidensek körülményeiről, hatásairól és az elhárításukra, valamint megelőzésükre tett intézkedéseinkről, továbbá az Ön személyes adatainak továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. 
  2. A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) adjuk meg tájékoztatásunkat. A tájékoztatás ingyenes kivéve akkor, ha Ön a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet már nyújtott be hozzánk. Az Ön által már megfizetett költségtérítést visszatérítjük abban az esetben, ha az adatokat jogellenesen kezeltük vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. A tájékoztatást csak törvényben foglalt esetekben tagadhatjuk meg jogszabályi hely megjelölésével, valamint a bírósági jogorvoslat, illetve a Hatósághoz fordulás lehetőségéről tájékoztatással.
  3. Amennyiben személyes adataiban helyesbítés, zárolás, megjelölés és törlés történne, úgy társaságunk értesíti Önt, továbbá mindazokat, akik korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították, kivéve akkor, ha az értesítés elmaradása az Ön jogos érdekét nem sérti.
  4. Amennyiben az Ön helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesítjük, a kérelem kézhezvételét követő 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) írásban vagy – az Ön hozzájárulásával – elektronikus úton közöljünk elutasításunk indokait és tájékoztatjuk Önt a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.
  5. Amennyiben Ön tiltakozik a személyes adatai kezelése ellen, a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, 15 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megvizsgáljuk és a döntésünkről Önt írásban tájékoztatjuk. Amennyiben úgy döntöttünk, hogy az Ön tiltakozása megalapozott, abban az esetben az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetjük és az adatokat zároljuk, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesítjük mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbítottuk, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.
  6. Abban az esetben megtagadjuk a kérés teljesítését, ha bifzonyítjuk, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Amennyiben Ön a döntésünkkel nem ért egyet, illetve, ha elmulasztjuk a határidőt, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül Ön bírósághoz fordulhat.
  7. Az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik, a per – az érintett választása szerint – az érintett lakhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Külföldi állampolgár a lakóhelye szerint illetékes felügyeleti hatósághoz is fordulhat panasszal.
  8. Kérjük Önt, hogy mielőtt a felügyeleti hatósághoz vagy bírósághoz fordulna panaszával – egyeztetés és a felmerült probléma minél gyorsabb megoldása érdekében – keresse meg Társaságunkat az alábbi elérhetőségen: caffeburo@caffeburo.com
  9. MELYEK A FŐBB IRÁNYADÓ JOGSZABÁLYOK TEVÉKENYSÉGÜNKRE?
    1. a természetes személyeknek a személyes adatok kezeléséről szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) 
    2. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény – (Info tv.) 
    3. a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 
    4. az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény – (Ehtv) 
    5. a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fogyv tv.) 
    6. a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény. (Pktv.) 
    7. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grtv.) 
    8. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény 13/A §-a alapján (Eker tv.)
      1. 13/A. § (1) A szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásnyújtására irányuló szerződés létrehozása tartalmának meghatározásának módosítása, teljesítésének figyelembe kisérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos díjak követelésének érvényese céljából kezelheti az igénybevevő azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímeket.
      2. (2) A szolgálató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.
      3. (3) A szolgáltató – (2) bekezdésbe foglaltakon túlmenően – a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. A szolgáltatónak az egyéb feltételeknek azonossága esetén úgy kell megválasztania és minden esetben oly módon kell üzemeltetnie az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása során alkalmazott eszközöket, hogy személyes adatok kezelésére csak akkor kerüljön sor, ha ez a szolgáltatás nyújtásához és az e törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig.
      4. (4) A szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat bármely, a (3) bekezdésben meghatározottaktól eltérő célból – így különösen szolgáltatása hatékonyságának növelése, az igénybe vevőnek címzett elektronikus hirdetés vagy egyéb címzett tartalom eljuttatása, piackutatás céljából – csak az adatkezelési cél előzetes meghatározása mellett és az igény bevevő hozzájárulása alapján kezelhet. 
      5. (6) A (4) bekezdésben meghatározott adatok nem kapcsolhatók össze az igény bevevő azonosító adataival és az igény bevevő hozzájárulása nélkül nem adhatók át harmadik személy számára.
      6. (5) Az igénybe vevőnek az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételét megelőzően és a szolgáltatás igénybevétele során is folyamatosan biztosítani kell, hogy a (4) bekezdés szerinti adatkezelés megtilthassa.
      7. (7) Az (1)-(3) bekezdésben meghatározott célból kezelt adatokat törölni kell a szerződés létrejöttének elmaradását, a szerződés megszűnését, valamint a számlázást követően. A (4) bekezdésben meghatározott célból kezelt adatokat törölni kell, ha az adatkezelési cél megszűnt, vagy az igény bevevő így rendelkezik. Törvény eltérő rendelkezésének hiányában az adattörlést haladéktalanul el kell végezni.
      8. viii.(8) Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása nem tehető függővé az igénybe vevőnek valamely (1)-(3) bekezdésében nem említett célból történő adatkezeléshez való hozzájárulásától, amelyben az adott szolgáltatás más szolgáltatótól nem vehető igényben.
      9. (9) A külön törvényben meghatározott tájékoztatón kívül a szolgáltatónak biztosítania kell, hogy az igénybe vevő az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a szolgáltatás mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezel, ideértve az igénybe vevővel közvetlenül kapcsolatban nem hozható adatok kezelését is.
  10. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MÓDOSÍTÁSA

Társaságunk fenntartja magának a jogot jelen Adatkezelési tájékoztató módosítására, amelyről az érintetteket megfelelő módon tájékoztatja. Az adatkezeléssel kapcsolatos információk közzététele a https://www.caffeburo.com weboldalon történik.

Mosonmagyaróvár, 2022. március 2.

Termék a kosárba rakva
0 termék - Ft